Laatste Tibasco Nieuwtjes RSSUPDATE: '22

Hoi lieve mensen,  Doordat er de afgelopen periode weinig mogelijk was hebben wij even een stapje terug gedaan. No worries we gaan we gewoon door! Maar wel iets minder.. Vanaf februari zijn wij uitsluitend beschikbaar voor opdrachten op zater- en zondagen. Dus heb jij dit weekend een feestje en heb je nog catering nodig, laat het vooral even weten!  Hopelijk tot snel

Lees verderTIBASCO X KAFFEETARIA - VEGAN VERRASSING FEAST

Iedere laatste donderdag van de maand verzorgen we een plantastisch, veganistsich 3-gangen feast bij Kaffeetaria. Voor slechts 15€! Reservering is verplicht, dus stuur ons even een berichtje (via FB, insta, whatsapp, mail) dan zetten we je op de lijst. Graag het volgende aangeven: keuze tijdslot 17.30 of tijdslot 19.00 (vol = vol), aantal personen en allergieën.  De data voor 2021 (ivm vakantie is de november editie verplaatst): 28 aug 30 sept 28 okt 2 dec - GECANCELD ivm maatregelen 19 dec - Vegan Buffet Lunch editie 30 dec (wordt wellicht aangepast naar speciale kerst editie!)

Lees verderThema van de maand: Underground!

Donderdag 30 september zullen wij weer een een vegan 3 gangen maaltijd bereiden bij Kaffeetaria.  Met dit keer als Thema: UNDERGROUND. Alle gerechten zullen aardse smaken en of plantjes uit de grond bevatten.  Reservering is verplicht, dus stuur ons even een berichtje (via FB, insta, whatsapp, mail) dan zetten we je op de lijst. Tot dan!

Lees verderEven voorstellen - Bas

Hey hoi ik ben Bas de oudste (28) van de Tibasco broers. In dit heb even de tijd genomen om op te schrijven waarom en hoe ik met Tibasco begonnen ben.  Na 4 jaar op in verschillende advertisingfuncties, had ik een mooie functie, vast contract en lekker salaris. Maar toch had ik een gevoel van leegte, wat ben ik nou eigenlijk aan het doen? Ik ging op (wereld)reis en op zoek naar mijn Ikigai. Ookal werk kan ik iedereen het boek aanraden was dat makkelijker gezegd dan gedaan.  In combinatie met vrijwilligerswerk en trainingen (via Glow Up) kwam ik erachter dat ik zingeving miste in mijn werk. Okay, maar hoe dan?  Tijdens het GLOW UP traject, kwam ik contact met...

Lees verderMaandelijks Vegan Verrassings Feast - Eerste editie: BBQ

Iedere laatste donderdag van de maand zullen we een plantastisch, veganistsich 3-gangen feast verzorgen bij Kaffeetaria. Voor slechts 15€! Iedere maand hebben we een ander thema! De eerste editie (van donderdag 26 augustus) zullen we aftrappen met een Tibarbecue menu. Reservering is verplicht, dus stuur ons even een berichtje (via FB, insta, whatsapp, mail) dan zetten we je op de lijst. Tot donderdag!

Lees verder